Gedeelde kennis

Om impact te maken, stellen we CTRL2050 beschikbaar aan alle vastgoedeigenaren en uitvoeringspartners. We willen met elkaar de ambitie van gasloos in 2050 waarmaken. En dat lukt ons niet alleen.
Achter CTRL2050 zit kennis en ontwikkeling die voor het juiste eindresultaat op de goede manier moet worden toegepast. Vandaar dat we niet alleen de hulpmiddelen, maar ook instructies en een opleiding hebben samengesteld.

Toelichting CTRL2050

In 2 minuten

Wilt u in twee minuten weten wat CTRL2050 inhoudt? Kijk dan deze video.

Meer weten?

Wilt u iets meer weten? Dan verwijzen wij u naar deze video.

Instructie video’s

We maken het werken met CTRL2050 graag zo makkelijk mogelijk. En beelden zeggen vaak meer dan lange lappen tekst. In de instructievideo’s nemen we u mee in een aantal stappen door onder andere de Circufair tool die binnen het werkproces gebruikt wordt.

Uitgangspunten (1/8)

Locatie (2/8)

Woning (3/8)

Milieu (4/8)

Woonlasten (5/8)

Financiën (6/8)

Resultaat (7/8)

Gevorderden (8/8)

Opleiding

CTRL2050 is voor iedereen en ook door iedereen te gebruiken. We hechten er wel waarde aan dat u het denk- en werkproces vanuit het juiste perspectief inzet. Daarom vragen we u als partner alleen om de vier opleidingsmodules te volgen. Samen met BOB-KOB ontwikkelen we de opleiding voor CTRL2050. Na het volgen van de opleidingsmodules stellen we alle formats voor CTRL2050 kosteloos beschikbaar.

Meer weten over de opleidingsmodules?

Op de site van BOB-KOB vindt u meer informatie over de opleiding en kunt u zich inschrijven.

Organisatie

In deze training geven we u bagage mee om gesprekpartner te zijn en mee te praten over keuzes die opdrachtgevers maken bij verduurzaming. Samen brengen we programmering op gang en zorgen voor planbare capaciteit.

Isolatie

Training over de isolatiematerialen, kierdichting en de juiste toepassing en verwerking van de materialen.

Communicatie

Training over de verschillende elementen van de bewonerscommunicatie. Uitleg over informatiebrochures, handleidingen en de app.

Installatie

Training over de installatiecomponenten in CTRL2050 en het beheer en onderhoud van de diverse installaties. In deze training krijgt u ook de benodigde instructie over de combinatie van de verschillende systemen in de samenwerking.