Zorgeloos naar gasloos

De kracht van CTRL2050

CTRL2050 heeft het principe van de ‘warme jas & duurzame installatie’ doeltreffend gestandaardiseerd en geïndustrialiseerd. De isolatie van de schil én de energietransitie voeren we in één korte klap uit. Volgens een vaste formule per woningtype. Daarin zijn alle woningkenmerken, technische onderdelen en werkzaamheden scherp doorgerekend en op elkaar afgestemd. Met als uitkomst een vaste renovatieprijs, een gegarandeerde energieprestatie, het MJOB én de doorgerekende Netto Contante Waarde van de woning voor 25 jaar. Hierbij gebruiken de uitvoeringspartijen innovatieve en bewezen vastgoed-rekentools.

Isolatie woning

We isoleren de woning zo optimaal mogelijk door zo min mogelijk materiaal toe te voegen. Het dak isoleren we van binnenuit met biobased materiaal, met witte plaat-afwerking. De spouw en kruipruimte vullen we met isolatiemateriaal. We plaatsen geïsoleerde deuren en bestaande kozijnen voorzien we van triple beglazing. 

Kierdichting

Kierdichting is belangrijk voor een goed geïsoleerde woning. We plaatsen geïsoleerde deuren met meerpuntssluiting en dubbele kierdichting. De voordeur is voorzien van een geïsoleerde brievenbus. Draairamen vervangen we, zover het bouwbesluit toelaat, door vaste beglazing. We plaatsen een geïsoleerd kruipluik en dichten kieren bij de meterkast. Voordat we het dak van binnenuit isoleren, dichten we de kieren. Met een blowerdoortest bewaken we de uitgevoerde kwaliteit.